Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η λάσπη και ο ανεμιστήρας!

Γνωστός “το παίζω δημοσιογράφος” της Νίκαιας που τελευταία τραβάει αδιακρίτως τα κομμάτια όλων όσων ‘’αντιπολιτεύονται’’ την Δημοτική Αρχή,δημοσίευσε στο profil του στο facebook κριτική για το site του Δήμου συγκρίνοντάς το με αυτό των Χανίων.
Μέχρι εδώ όλα καλά και σεβαστή κάθε κριτική..σεβαστά και τα …like !
Παρακάτω όμως στα σχόλια αρχίζουν τα ..παρατράγουδα!
Σε ερώτηση πόσο στοίχισε το site η απάντηση είναι :<<το μόνο που μου είπαν είναι το πόσο κόστισε το δικό μας αριστούργημα.250.000 ευρώ !!!>>
Σε εύλογη ερώτηση :<<Στο κάτω μέρος της σελίδας του δήμου σας λέει ότι χρησιμοποίησαν ανοικτό ελεύθερο λογισμικό. Πώς είναι δυνατόν να στοίχισε 250.000;>>
Η απάντηση του κυρίου είναι :<< Χα Χα Χα όλα είναι δυνατά. Θέληση να υπάρχει.>>
Ναι αγαπητέ κύριε ,όταν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά. Γι’ αυτό το site του Δήμου το έστησε το μηχανογραφικό τμήμα του Δήμου και δεν στοίχισε ούτε ένα ευρώ η συντήρηση και η ανανέωσή του επίσης δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ γίνεται επίσης από τους υπαλλήλους του Δήμου..
Τώρα πού και ποιος σας πληροφόρησε…Πάντως ένα απλό τηλεφώνημα στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου θα σας έλυνε κάθε απορία..
Εκτός αν δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια και το πάθος σας ενάντια στη Δημοτική Αρχή σας έριξε στα λασπόνερα της παραπληροφόρησης.
Απορία… Γιατί αφαιρέσατε την ανάρτηση από το profil σας, αγαπητέ κύριε? Αντιληφθήκατε το λάθος σας? Στην περίπτωση αυτή οφείλατε να ζητήσετε συγνώμη κατά πρώτον από τους υπαλλήλους και κατά δεύτερο λόγο από την Δημοτική Αρχή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια και όχι να κρύβετε τις ‘’βρωμιές’’ …κάτω από το χαλί..
Σεις ο Τιμητής των Πάντων !!
Πάντως υπάρχει χρόνος ακόμα, κάλλιο αργά παρά ποτέ !


Άρκευθος