Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί τόσες αναλήθειες;

Πολυγραφότατο τελευταία το “Κόντρα στο Ρεύμα” με έναν μόνο αντίπαλο: το blog της “Κίνησης Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη” και το Δήμαρχο.
Ο επικεφαλής της παράταξης, που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμία κριτική στον κύριο Μπενετάτο μέχρι  και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος συνυπεύθυνος για την καταστροφική πορεία στο Δήμο Νίκαιας.
Τώρα έχουμε το δικό μας βήμα στο διαδίκτυο και θα έχουμε πολλές φορές την ευκαιρία να αναφερθούμε στα έργα και τις ημέρες του κυρίου Παπαδόπουλου.
Με ανακοίνωσή του λοιπόν, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας γιατί, άκουσον άκουσον αναθέτει την επισκευή των αυτοκινήτων της καθαριότητας σε ιδιώτες!

Ας μας απαντήσει λοιπόν στα εξής:
  1. Υπάρχει έστω και ένας Δήμος στη χώρα που να μπορεί να επισκευάσει μόνος του όλων των ειδών τις ζημιές στα αυτοκίνητά του;
  2. Αν η Δημοτική Αρχή Μπενετάτου, στην οποία συμμετείχε, και καλύπτει διαρκώς, έδινε ή όχι την επισκευή των αυτοκινήτων του Δήμου σε ιδιώτες;
  3. Αν οι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ όπως της Νέας Ιωνίας, της Αργυρούπολης-Ελληνικού, του Σαρωνικού κλπ. δίνουν την επισκευή των αυτοκινήτων τους σε ιδιωτικά συνεργεία.

Επειδή λοιπόν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω δε θα του αρέσει, ας σταματήσει να λαϊκίζει και να ψευδολογεί, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και γιατί όσα λέει πρέπει να μπορεί να τα αποδεικνύει κιόλας. Υπομονή τέλος!

ΚΟΥΡΗΤΗΣ