Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί επιμένετε στις αναλήθειες;

Σας παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο του κυρίου Παπαδόπουλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook ως απάντηση σε σχόλιό μου για τις επισκευές των αυτοκινήτων του Δήμου:

“το τελευταίο διάστημα μιας και τελείωσε η υπομονή του ΚΟΥΡΗΤΗ ας μας πεί εκείνος αν ξέρει , υπήρχε μνημόνιο επί δημαρχείας Μπενετάτου ; ήταν ο δήμος στο οικονομικό παραητηρητηριο; το 2003- 2006 ; υπάρχει περίπτωση να βρεθούν εργαζόμενοι του δήμου μας σε διαθεσιμότητα με πρόσχημα ότι το συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει αντικείμενο εργασίας ; Περισότερα αν θέλουν οι ΚΟΥΡΗΤΗΔΕΣ στο δημοτικό συμβούλιο . Εμείς δεν κρυβόμαστε.”

ΠΡΩΤΟΝ: Για μια ακόμα φορά ο κύριος Παπαδόπουλος απολογείται για τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Μπενετάτου. Ας μας πει κάποτε πού διαφοροποιήθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση και γιατί δημιούργησε διαφορετικό συνδυασμό όταν μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει πουθενά σχεδόν να διαφωνεί με τις θέσεις της (θα πούμε γι’ αυτό το θέμα πολλά στην πορεία).

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δε λέει ακόμα και σήμερα λέξη για το αν οι Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Κ.Κ.Ε, κόντρα στον κύριο Παπαδόπουλο «υπηρετούν το μνημόνιο» αναθέτοντας μέρος των επισκευών των αυτοκινήτων τους σε εξωτερικά συνεργεία.

ΤΡΙΤΟΝ: Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στις επισκευές των αυτοκινήτων, έχουν καθημερινά πολλή δουλειά και σε εξωτερικά συνεργεία πηγαίνουν μόνο τα αυτοκίνητα που οι ίδιοι αδυνατούν να επισκευάσουν. Άρα κανείς δεν κινδυνεύει να μείνει χωρίς αντικείμενο.
Αντί λοιπόν –έστω και την ύστατη ώρα- να αναγνωρίσει την υπερβολή του και να μαζευτεί, φωνάζει νομίζοντας ότι θα τρομάξουμε ή θα πείσει κάποιον για το δίκιο που δεν έχει.      
ΚΟΥΡΗΤΗΣ