Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Συνεχίζονται οι καθημερινές συγκεντρώσεις του Γιώργου Ιωακειμίδη

Παράλληλα με τις προγραμματισμένες ομιλίες σε πλατείες της πόλης, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι συγκεντρώσεις του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη στις γειτονιές, σπίτια και καφετέριες της πόλης.
Στην ατζέντα του διαλόγου με τους δημότες συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση και η συζήτηση πάνω σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Δήμου, από τα μικρά της καθημερινής ζωής (απορρίμματα, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, συντήρηση πρασίνου) μέχρι τα μεγάλα τεχνικά έργα που αλλάζουν την όψη της πόλης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
« Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στην πόλη αν δεν αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών μας. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν, είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν και εκτιμούμε ότι η καλύτερη πυξίδα για την πολιτική μας είναι ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων, η κατάθεση προτάσεων και ιδεών, η καταγραφή των προβλημάτων ακόμη και η έκφραση των παραπόνων. Οι αγωνίες, οι ελπίδες, τα όνειρα και οι προσδοκίες των πολιτών δεν περιχαρακώνονται σε κομματικά σύνορα ούτε υπακούουν σε ιδεολογικά προστάγματα του χθες. Οι δημότες «διψούν» για λύσεις. Λύσεις εφικτές, λύσεις συγκεκριμένες και αποδοτικές. Δεν υπάρχουν μπλε, πράσινες και κόκκινες λύσεις. Υπάρχουν καλές και κακές λύσεις. Το χρέος μας είναι να επιλέξουμε τις άριστες λύσεις και όχι τα χρώματα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη ούτε από κομματικές ταυτότητες ούτε από ευλογίες κομματικών ιερατείων. Έχει ανάγκη από ανθρώπους ικανούς, από πολίτες που αγαπούν ανιδιοτελώς της πόλη τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία της πρότασής μας και πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος. Ή θα προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά ή θα οπισθοδρομούμε διαρκώς, με κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις παντελώς ξένες προς τα συμφέροντα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης θα μιλήσει την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ρέντη και την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. Στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στη Νίκαια.